top of page

Wat klanten ervaren

 

 

 

 

Fred Huitema

Ik ben bij Esther gekomen ivm een hulpvraag bij een oppervlakkige ademhaling en ik kan niet anders zeggen dan dat het heel goed voor mij heeft uitgepakt. Esther is zeer kundig en ook een match qua persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak, neemt de tijd en doet aan nazorg. Door de ademhalingssessies bij Esther heb ik een heleboel nieuwe dingen mogen ervaren. Op de eerste plaats brengen de sessies mij een diepe vorm van ontspanning met een blijvend karakter. Mijn slaap is ook danig verbeterd; veel meer diepe slaap en ik heb op een andere manier dingen gevoeld. Dat klinkt vaag, maar is ook niet goed uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Daarnaast sta ik iedere keer weer steviger in mijn schoenen. Esther maakt je belangrijk en laat je merken dat je er toe doet. Natuurlijk moet je zelf ook wat doen ;-) Esther geeft je oefeningen mee waarmee een betere ademhaling een structureel karakter in je leven krijgt. En een betere ademhaling is het niet het halve werk, maar het hele werk!

Linda

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Esthers verhaal op haar website sprak mij erg aan, zodoende ben ik met haar in contact gekomen. Wát een wereld ging er voor me open, nooit geweten wat ademhalingscoaching voor je kan betekenen. Esther is warm,, persoonlijk en neemt de tijd voor je. Ik ben heel blij met haar hulp.

 

Sjoerd

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Ik volg bij Esther van KarmaFit ademcoaching en ben hier erg over te spreken. In eerste instantie vond ik ademcoaching een wat apart idee, maar ik ben helemaal om. Esther weet op een prettige manier de sessies vorm te geven en mij hierin te begeleiden. Als je open staat voor ademcoaching en zelf graag iets wilt leren en ontdekken dan ben ik er van overtuigd dat Esther je kan helpen

 

 

Carla Klercq

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Bij Esther een workshop ademhaling gevolgd.
Was een hele fijne en ontspannen ervaring.
Ester is een fijne ademcoach.
Ze voelt goed aan wat je nodig hebt.

 

Sandra Spanjer

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Wat een ervaring zeg!! Sliep voorheen altijd erg slecht maar nu na deze cursus veel meer bewust van mijn rustmomenten en slaap sindsdien veel beter en makkelijker..

Annemieke M

Een hele fijne plek om te zijn.
Waar naar je geluisterd wordt en met je meegedacht met het doel dat je beter in je vel gaat zitten, meer uit jezelf haalt en uiteindelijk dichter bij jezelf komt. Dus voor je mentale en fysieke gezondheid helemaal top!!
Met alle lof voor Esther

 

Myriam Kroon

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Esther is een hele fijne ademcoach. Ze heeft mij begeleidt in het halen van mijn sportdoelen. Door haar adem-adviezen kan ik veel beter hardlopen, ondanks mijn astma en hooikoorts. Ze is ruimdenkend, kan goed aansluiten en heeft heel veel kennis op het gebied van sport, gezondheid, voeding en ontspanning.

Esther van den Raad

een jaar geleden

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Esther weet waar ze over praat. Ze stelt je op je gemak en heeft heel snel in de gaten wat je als mens nodig hebt. Daarnaast is ze eerlijk, oprecht en doet haar werk met heel veel passie en liefde.

 

Silvia Lehmann

Esther weet vanaf de eerste minuut een hele veilige en vertrouwde sfeer te creëren. Een ademsessie die ik iedereen kan aanraden tegen stress en om blokkades op te lossen. Esther heeft mij heel goed en deskundig geholpen.

 

Conny Bleijenberg

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Bij Karmafit geweest voor ademcoaching in verband met stressklachten. Bij Esther voel je je al snel op je gemak. Ze luistert en legt de vinger op de zere plek. Ze weet duidelijk uit te leggen wat de bedoeling van de sessie is. Ze geeft je handvatten mee op thuis te oefenen.

Vooral de verbonden ademhaling vond ik erg bijzonder. Emoties en vastzittende stress kwamen los en werden opgeruimd. Het vertrouwen en de rust dat Esther je geeft tijdens zo'n sessie, zorgt ervoor dat je dingen ook daadwerkelijk kunt loslaten. Na deze sessie voelde ik meteen meer ademruimte en ook mentaal merk ik een verandering. Een aanrader voor mensen die problemen ervaren door stress en onverwerkte emoties.

Niels Huisman

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Sinds een periode krijg ik een stukje begeleiding van Esther. Met het sporten, maar ook met een stukje persoonlijke ontwikkeling. Ik doe ademsessies bij haar en Esther neemt alle tijd voor me en geeft mij een veilig en vertrouwd gevoel waardoor ik me kwetsbaar en open durf open te stellen. De begeleiding en aansturing van Esther helpen mij enorm, ik heb er veel baat bij ! Met mijn autisme zit ik bij Esther goed, ze weet er professioneel mee om te gaan en weet hoe ze moet inspelen op situaties en dat is heel erg fijn !

Heleen Ytsma

Esther is een top personal trainster, uitermate goed in haar vak en weet heel veel van trainen-beweging, ook als je klachten hebt. Ze stemt perfect af op je behoefte en is fanatiek en lief tegelijk. Voor mij de perfecte combi :-)

bottom of page