Wat klanten ervaren

 

Dag Esther!
Ik kwam bij Esther omdat ik veel lichamelijke en psychische klachten had door een verkeerde ademhaling.
De warme begripvolle ontvangst en de zeer deskundige aanpak heeft gezorgd dat de klachten nu na reeds drie sessies enorm verbeterd zijn:
Een Vakvrouw!
Tot ziens/ horens: Marije

Verstuurd vanaf mijn iPhone
M. Puyenbroek

Carla Klercq

Bij Esther een workshop ademhaling gevolgd. Was een hele fijne en ontspannen ervaring. Ester is een fijne ademcoach. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt.

 

Sandra Spanjer

Wat een ervaring zeg!! Sliep voorheen altijd erg slecht maar nu na deze cursus veel meer bewust van mijn rustmomenten en slaap sindsdien veel beter en makkelijker.

Annemieke M

Een hele fijne plek om te zijn. Waar naar je geluisterd wordt en met je meegedacht met het doel dat je beter in je vel gaat zitten, meer uit jezelf haalt en uiteindelijk dichter bij jezelf komt. Dus voor je mentale en fysieke gezondheid helemaal top!! Met alle lof voor Esther!

 

Myriam Kroon

Esther is een hele fijne ademcoach. Ze heeft mij begeleidt in het halen van mijn sportdoelen. Door haar adem-adviezen kan ik veel beter hardlopen, ondanks mijn astma en hooikoorts. Ze is ruimdenkend, kan goed aansluiten en heeft heel veel kennis op het gebied van sport, gezondheid, voeding en ontspanning.

Esther van den Raad

Esther weet waar ze over praat. Ze stelt je op je gemak en heeft heel snel in de gaten wat je als mens nodig hebt. Daarnaast is ze eerlijk, oprecht en doet haar werk met heel veel passie en liefde.

 

 

Silvia Lehmann

Esther weet vanaf de eerste minuut een hele veilige en vertrouwde sfeer te creëren. Een ademsessie die ik iedereen kan aanraden tegen stress en om blokkades op te lossen. Esther heeft mij heel goed en deskundig geholpen.

 

Conny Bleijenberg

Bij Karmafit geweest voor ademcoaching in verband met stressklachten. Bij Esther voel je je al snel op je gemak. Ze luistert en legt de vinger op de zere plek. Ze weet duidelijk uit te leggen wat de bedoeling van de sessie is. Ze geeft je handvatten mee op thuis te oefenen. Vooral de verbonden ademhaling vond ik erg bijzonder. Emoties en vastzittende stress kwamen los en werden opgeruimd. Het vertrouwen en de rust dat Esther je geeft tijdens zo'n sessie, zorgt ervoor dat je dingen ook daadwerkelijk kunt loslaten. Na deze sessie voelde ik meteen meer ademruimte en ook mentaal merk ik een verandering. Een aanrader voor mensen die problemen ervaren door stress en onverwerkte emoties.

 

Niels Huisman

Sinds een periode krijg ik een stukje begeleiding van Esther. Met het sporten, maar ook met een stukje persoonlijke ontwikkeling. Ik doe ademsessies bij haar en Esther neemt alle tijd voor me en geeft mij een veilig en vertrouwd gevoel waardoor ik me kwetsbaar en open durf open te stellen. De begeleiding en aansturing van Esther helpen mij enorm, ik heb er veel baat bij ! Met mijn autisme zit ik bij Esther goed, ze weet er professioneel mee om te gaan en weet hoe ze moet inspelen op situaties en dat is heel erg fijn ! 

 

Heleen Ytsma

Esther is een top personal trainster, uitermate goed in haar vak en weet heel veel van trainen-beweging, ook als je klachten hebt. Ze stemt perfect af op je behoefte en is fanatiek en lief tegelijk. Voor mij de perfecte combi :-) 

 

Mirella Kuijer

Esther is een top coach die mij kan motiveren om door te zetten! Ze begeleid mij erg goed ik heb sporten nog nooit zo leuk gevonden!

In 2 weken tijd 2 kilo kwijt en veel centimeters .

Echt een top!

Monique Onvlee · 

Een geweldige individuele begeleiding en een kanjer van een trainer. Trainen in een gemoedelijke sfeer. I love it! Een echte aanrade

 

Sibel Dalkiran Yildir · 

Super leuk wanneer iemand van haar passie haar werk maakt! Esther is een top mens!

 

Inge de Nekker-Meere · 

Trainen bij Esther is weldaad, de professionele begeleiding, haar opmerkzaamheid naar iedereen, of je nu les hebt met 10 of 2 mensen, ze zorgt ervoor dat ieder die daar op dat moment staat de oefeningen juist uitvoert. Altijd vrolijk en gemotiveerd geeft Esther je die boost die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen! De kleinschalige opzet van KarmaFit is groots door wat Esther neerzet en voor staat; vakkennis, persoonlijke aandacht, veiligheid, zodat je geen blessures oploopt, gezelligheid, kortom, ik hoop hier nog jaren te kunnen trainen, van mij krijg je 10 sterren Esther!