top of page

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie! Dit is voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om uw doelen te behalen én te behouden.

Een personal trainer werkt resultaatgericht en gedurende een langere periode met u aan een gezonde(re) en energieke leefstijl. Zij (hij) is uw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mental coach, vertrouwenspersoon én geeft u advies op het gebied van sport, bewegen en voeding.

De afspraak met de personal trainer staat (en gaat dus altijd door), ook als het regent, als u moe bent of gewoon geen zin heeft. De personal trainer is namelijk uw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die u onvermoeibaar helpt en herinnert aan uw doelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn uw doelen op weg naar een gezonde en energieke leefstijl? Wat wilt u graag?

  • Verantwoord afslanken

  • Uw conditie op peil brengen of behouden                                                           

  • Uw levensstijl veranderen

  • Lichaam en geest in balans brengen

  • Werken aan uw kracht en lichaamshouding

  • Preventie rugklachten

 

 

Hoe bepaalt u uw doelen?

Dat doet u in overleg met uw personal trainer. Deze kan beoordelen of die doelen voor u haalbaar zijn en reëel. Iemand die jarenlang weinig aan zijn of haar conditie heeft gedaan, kan niet binnen een paar maanden een marathon lopen.

Hoe bereikt u uw doelen?

Uw personal trainer maakt een trainingsprogramma op maat.  Samen wordt de juiste begeleiding bepaald en worden bewegingsvormen gekozen die bij u en uw doelen passen. KarmaFit Personal Training maakt gebruik van conditietraining en functionele training: werken met uw eigen lichaamsgewicht, de kettlebell, dynaband, fitball, medicineball en speedladder (SAQ training: snelheid, flexibiliteit, beweeglijkheid).

weights__thumbnail.jpg
bottom of page