top of page

         Hartcoherentie

Het hart is één van de belangrijkste organen van het menselijk lichaam. Het is ook een belangrijk informatieverwerkingscentrum dat belangrijke signalen zendt naar het brein en de rest van het lichaam. Door middel van technieken gaan we het hartritme leren reguleren waardoor er hartcoherentie ontstaat: het regelmatig en ritmisch slaan van je hart.

Bij een hoge hartcoherentie voel je je gelukkig, relaxt en in flow. Bij hoge hartcoherentie geeft het hart de boodschap naar de hersenen dat alles “oké” is ( hulpmiddel bij bv. acute hyperventilatie)

Het trainen van je hartcoherentie brengt je autonoom zenuwstelsel in evenwicht en reduceert daardoor stress en spanning gerelateerde klachten.

Hoge hartcoherentie werkt stress-reducerend en boost daarom ook onrechtstreeks je zelfvertrouwen, zelfwaarde en geluksgevoel.
Ik kan jou leren hoe je jezelf in een staat van hoge hartcoherentie kan brengen en hoe je dit kan integreren in je dagelijkse leven. 

                                                                   

 

 

 

 

Adem Vitaal/ Wim Hof techniek

Wil je je Fitter en energieker voelen? Begin bij je adem! Meer inademen betekent meer zuurstof in je lichaam. Toch betekent meer zuurstof in je lichaam niet dat het ook op de goede plekken terecht komt.  Adem Vitaal is een ademtechniek gebaseerd op de ademtechniek van Wim Hof en heeft een groot effect op je lichaam; het reset je adempatroon, heeft een positief effect op je immuunsysteem, mindset en focus, reguleert zuurstof en koolzuur en de PH-waarde in je bloed. 

 

                                                                             Verbonden ademademhaling

Adem is leven, zoals je ademt, zo leef je. Verbonden adem is een overgave aan je eigen adem en aan datgene wat er hier en nu is. 
Met verbonden adem verruim- en verbind je je in en uitademing waardoor een diepe ontspanning ontstaat. Hierin is het mogelijk je natuurlijke ademritme te herstellen, bewust te worden van je on- of onder bewuste, patronen los te laten. Verbonden adem is helend op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

 

 

 

 

                                                              Verbonden ademhaling & Reiki

Ademwerk en Reiki vormen een bijzonder krachtige combinatie. Wanneer er blokkades ontstaan op fysiek, emotioneel, mentaal,

of energetisch niveau, kan ademwerk samen met Reiki jou helpen je weer in balans te brengen. Reiki kan jou nét dat extra zetje geven om 

door die blokkade heen te ademen.

Losse sessie Hartcoherentie 125,00 hierbij maakt ik oa gebruik van biofeedback apparatuur

Losse sessie 125,00

Losse sessie 125,00

                 Losse sessie 150,00

3074f69c3f3499a3525470f18862390f.jpeg

Trajecten en pakketprijzen op basis van offerte.

Er zijn verschillende mogelijkheden die afgestemd kunnen worden op jou behoefte.

bottom of page