top of page

Filosofie KarmaFit

De filosofie van KarmaFit is dat met de juiste begeleiding (overtuiging, behoeden, inzicht geven en bewustwording) jij de juiste ondersteuning krijgt om de nieuwe "jij" te creëren. De volgende eigenschappen zet KarmaFit hierbij in: betrouwbaar, eerlijk en doorzettingsvermogen. Ik ga altijd voor het grootste resultaat op een sensitieve manier.

 

KarmaFit maakt gebruik van de volgende pijlers

  • Beweging&Ademhaling

  • Coaching tot verandering

  • Balans tussen lichaam en geest

life is a balance.jpg

Over karma heeft vrijwel iedereen wel eens gehoord. Maar wat betekent karma nu precies? De letterlijke betekenis van karma is “handelen” of actie. Karma wordt ook wel de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Dit betekent dat alles wat we doen (actie) een oorzaak vormt, die op een later tijdstip een gevolg heeft. Door juist te ademen & bewegen (oorzaak), zal je minder last van beperkingen hebben (gevolg). Het gaat erom dat ademen & bewegen een onderdeel van jou leven wordt. Willen veranderen is een hele andere  mindset als "moeten" veranderen.

KarmaFit begeleidt bij het verhelpen, voorkomen en/of verlichten van uw (klacht)en, zoals burn-out, overspannen, chronische hyperventilatie, slecht slapen, verstoord immuunsysteem, hoofdpijn, burn-out.

Maar KarmaFit adviseert en begeleidt ook bij stoornissen in ademhaling  houding en-of bewegen. 

Uw hulpvraag is het uitgangspunt om, samen met u, doelen op te stellen. Zo willen we komen tot het gewenste resultaat. Professionaliteit en respect voor een ieder heeft KarmaFit daarbij hoog in het vaandel staan.

infographic-stress-affectsNL_edited.jpg
bottom of page