Locatie

M.M.M

Contact

Esther 06-52730006

KVK 69072353

Locatie

Edestraat 15

1324 KA Almere

Filosofie KarmaFit

KarmaFit is een kleinschalige studio, waar je terecht kunt voor personal training. Een veilige en gezellige studio waar jij je thuis gaat voelen.

Vindt jij het moeilijk om naar een grote sportschool te gaan en heb jij geen zin om tussen het hippe en jonge publiek te sporten?? Dan ben je bij KarmaFit op het juiste adres. Maar wat is Karma nu eigenlijk

De filosofie van KarmaFit is dat met de juiste begeleiding (overtuiging, behoeden, inzicht geven en bewustwording) jij de juiste ondersteuning krijgt om de nieuwe "jij" te creëren. De volgende eigenschappen zet KarmaFit hierbij in: betrouwbaar, eerlijk en doorzettingsvermogen. Ik ga altijd voor het grootste resultaat op een sensitieve manier.

 

KarmaFit maakt gebruik van de volgende pijlers

  • Bewegen

  • Coaching tot verandering

  • Balans tussen lichaam en geest

Over karma heeft vrijwel iedereen wel eens gehoord. Maar wat betekent karma nu precies? De letterlijke betekenis van karma is “handelen” of actie. Karma wordt ook wel de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Dit betekent dat alles wat we doen (actie) een oorzaak vormt, die op een later tijdstip een gevolg heeft. Door het bewegen (oorzaak), zal je minder last van beperkingen hebben (gevolg). Het gaat erom dat bewegen een onderdeel van jou leven wordt. Willen bewegen is een hele andere mindset als "moeten" bewegen.

Wij begeleiden bij het verhelpen, voorkomen en/of verlichten van uw (klacht)en.

KarmaFit adviseert en begeleidt bij stoornissen in houding en-of bewegen.

Dit kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Uw hulpvraag is het uitgangspunt om, samen met u, doelen op te stellen. Zo willen we komen tot het gewenste resultaat. Wij streven er naar een toegankelijke en open beweegstudio te zijn voor iedereen, met als einddoel de klant naar tevredenheid begeleiden. Professionaliteit en respect voor een ieder heeft KarmaFit daarbij hoog in het vaandel staan.