Filosofie KarmaFit

De filosofie van KarmaFit is dat met de juiste begeleiding (overtuiging, behoeden, inzicht geven en bewustwording) jij de juiste ondersteuning krijgt om de nieuwe "jij" te creëren. De volgende eigenschappen zet KarmaFit hierbij in: betrouwbaar, eerlijk en doorzettingsvermogen. Ik ga altijd voor het grootste resultaat op een sensitieve manier.

 

KarmaFit maakt gebruik van de volgende pijlers

  • Bewegen

  • Coaching tot verandering

  • Balans tussen lichaam en geest

Over karma heeft vrijwel iedereen wel eens gehoord. Maar wat betekent karma nu precies? De letterlijke betekenis van karma is “handelen” of actie. Karma wordt ook wel de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Dit betekent dat alles wat we doen (actie) een oorzaak vormt, die op een later tijdstip een gevolg heeft. Door juist te ademen & bewegen (oorzaak), zal je minder last van beperkingen hebben (gevolg). Het gaat erom dat ademen & bewegen een onderdeel van jou leven wordt. Willen veranderen is een hele andere  mindset als "moeten" veranderen.

Wij begeleiden bij het verhelpen, voorkomen en/of verlichten van uw (klacht)en.

KarmaFit adviseert en begeleidt bij stoornissen in houding en-of bewegen.

Dit kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Uw hulpvraag is het uitgangspunt om, samen met u, doelen op te stellen. Zo willen we komen tot het gewenste resultaat. Wij streven er naar een toegankelijke en open beweegstudio te zijn voor iedereen, met als einddoel de klant naar tevredenheid begeleiden. Professionaliteit en respect voor een ieder heeft KarmaFit daarbij hoog in het vaandel staan.

Locatie

M.M.M

Contact

Esther 06-52730006

KVK 69072353

Locatie

Edestraat 15

1324 KA Almere